23 de set. 2013

Solidaritat amb Càritas. Burriac Atac i Marrec Atac 2013



El passat 07 de setembre es va celebrar les curses ja institucionalitzades “Burriac Atac i Marrec Atac” a Vilassar de Mar, que l’any anterior ja van iniciar amb un recapte d’aliments de primera necessitat i de recursos econòmics en benefici de Càritas Parroquial de Sant Joan de Vilassar de Mar i Cabrera de Mar, i enguany hi han tornat. Consisteix en portar aliments de primera necessitat al fer l’ inscripció a la Cursa.
Enguany, malgrat que el temps no ens ha ajudat gaire, doncs ha plogut durant la jornada, els participants s’han solidaritzat i han estat molt generosos. Les inscripcions, segons l’organització, han estat d’uns 700 participants i una part d’aquestes anirà, en concepte d’aportació econòmica, destinada a Càritas conjuntament amb els 700 Kg. d’aliments recollits que seran repartits entre Càritas Vilassar i Càritas Cabrera.


Donem les gràcies als Voluntaris de Càritas de Vilassar i de Cabrera que enguany han estat  molts, la ajuda en totes les tasques de control, selecció i recollida  d’aliments. També agraïm als organitzadors de la cursa, al Grup d’Opinió Vilassar de Mar (gOvi) el seu interès i col·laboració.
A tots ells moltes gràcies.
La grandesa  d’un poble també la configura la solidaritat I la generositat de la seva gent. Amb aquest esforç, la gent de Vilassar de Mar i d’altres contrades  ho han  demostrat.