31 de des. 2014

Celebració de les Misses del Pollet i del Gall


Un any més, amb la Llum de la Pau arribada de Betlem a l’altar, com cada any a l’església, es van celebrar les Santes Misses del Pollet i del Gall per rebre el Nadal com la commemoració del naixement de Jesús enmig de nosaltres.

La del Pollet, a les set de la tarda, moltes famílies van omplir l’església per gaudir d’aquesta missa solemne però familiar a la vegada i amb una gran assistència i participació de nenes i nens. També aquest any, i previ a l’inici de la celebració, els nens i nenes de catequesi de primera comunió, acompanyats pel Cor Parroquial van representar algunes escenes de l’Anunciació.


A les onze de la nit, i amb la lectura del Pregó de Nadal, va començar la Missa del Gall,  amb la solemnitat de l’ocasió. La missa de la Nit Santa de Nadal va estar acompanyada pel Cor Parroquial i en acabar, a la plaça de l’església, es va beneir i inaugurar el Pessebre i tot seguit els assistents van confraternitzar amb els millors desitjos de Nadal, amb una mica de torrons, vi bo i begudes. 

Missa del Pollet
































Missa del Gall i benedicció del Pessebre