5 de des. 2015

Gran Recapte 2015



El passat 27 i 28 de novembre s’ha celebrat el GRAN RECAPTE 2015 organitzat pel Banc d’Aliments  a Vilassar de Mar.
Càritas Parroquial de St. Joan de Vilassar de Mar ha col·laborat, com cada any, amb més de cinquanta Voluntaris de la Parròquia, del  Poble i del Banc d’Aliments .

S’han recollit més de 12.000 Kgs. de menjar de primera necessitat que durant quatre mesos, aproximadament, serviran per atendre les necessitats de les persones del nostre Poble.

Hem de donar les gràcies als Voluntaris, persones de bona fe i amb esperit generós i solidari que hi han dedicat un seguit d’hores, recollint i seleccionant el menjar en els Supermercats Mercadona i Condis del c/M. Roca 102, de la gent solidària que ha comprat i l’ha entregat per les persones que estan passant mancances alimentàries de primera necessitat en aquests temps de crua i llarga crisi.
Volem agrair a tota aquestes persones anònimes  i generoses que han fet possible que amb el seu donatiu moltes persones podran tenir una vida més digna. La grandesa d’un poble també la configura tota aquella gent que amb aquets actes de solidaritat i caritat fan possible que Càritas Parroquial pugui exercir la seva acció social en benefici del més necessitats.
Teresa Capilla