31 de des. 2015

Misses del Pollet i del Gall


Un any més, amb el Pessebre i la Llum de la Pau de Betlem a l’altar, com cada any a l’església, es van celebrar les Santes Misses del Pollet i del Gall per rebre el Nadal com la commemoració del naixement de Jesús enmig de nosaltres. Enguany amb un pessebre tematitzat amb la crisi i drama dels refugiats i recordant-nos el significat de la misericòrdia de Jesús.


La del Pollet, a quarts de set de la tarda, moltes famílies van omplir l’església per gaudir d’aquesta missa solemne però familiar a la vegada i amb una gran assistència i participació de nenes i nens. Per quart any consecutiu els infants de segon curs de catequesis va representar, acompanyats del Cor Parroquial, escenes de l’Anunciació de “Les figures del Pessebre” de Joan Llongueras, per donar la benvinguda al Nadal. Prèviament i com a cloenda de l’Advent, infants dels dos curs de catequesi, van cantar la cançó de l’Advent.


A les onze de la nit, va començar la Missa del Gall,  amb la solemnitat de l’ocasió. La missa de la Nit Santa de Nadal va estar acompanyada pel Cor Parroquial i en acabar, a la plaça de l’església, es va beneir i inaugurar el Pessebre i tot seguit els assistents van confraternitzar amb els millors desitjos de Nadal, amb una mica de torrons i cava.

Missa del Pollet





 
























Missa del Gall